lauantai 11. joulukuuta 2010

miten voi väsyttää näin paljon?

Eilen minulla oli elämäni ensimmäinen - ja todennäköisesti myös viimeinen - yökeikka. Vaikka siitä saikin niin paljon rahaa ettei minun tarvitse tehdä töitä varmaan koko loppukuuna, 2500e, niin oli kyllä aika... ei ei minun juttuni. Menin hotellille vähän ennen puoltayötä ja lähdin seitsemältä aamulla, sain unta ehkä kaksi tuntia siinä välissä kun se mies tahtoi nylkyttää minua koko ajan. Hänen oli pakko olla ottanut jotain Viagraa tms, sen ikäisellä miehellä ei muuten luonnollisesti seiso niin helposti monta kertaa niin lyhyessä ajassa.

Eli niin, koska en tee töitä ellei ole tarve ja nyt tuli noin suuri määrä rahaa, taidan odottaa reilusti tammikuun puolelle, että otan seuraavan asiakkaan. Tämä siis tarkoittaa myös, että seuraava kuukausi on varmaan aika hiljainen täällä blogin puolella, eli toivotanpa nyt kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2011!

10 kommenttia:

  1. Hyvää joulua sinullekkin! :)
    Mietin tässä vain että minkä ikäisiä ovat olleet asiakkaiden ääripäät, nuorin ja vanhin? Ja mitä alaa opiskelet?

    Toivottavasti voit vastata.

    VastaaPoista
  2. No jos saa pyllistämisestä viisinkertaisen fyrkan normaaliin nähden niin pitää sitä kestää viisinkertainen nylkytyskin.Jos joku on niin hullu että maksaa pillusta tuollaista hintaa,niin on hänellä oikeus myös nauttia koko rahan edestä! Joten älä valita,Hutsu,sitä saa mitä tilaa;-)

    VastaaPoista
  3. Tosi mielenkiintoisia tekstejä sulla ja hyvä näkökulma. Mielelläni lukisin myös tarkempia kuvauksia itse seksistä sinun näkökulmastasi.

    VastaaPoista
  4. jesse, nuorin on ollut n. 25, vanhin n. 50.

    Ihan(a)Sika, laadusta pitää maksaa. Ja asiakkaalla ei ole "oikeus" yhtään mihinkään; asiakas pyytää jotain ja tyttö joko suostuu tai ei suostu, ja asiasta ei kiistellä. Jos näkökulmani ei miellytä, niin herra on hyvä ja painuu kuuseen blogistani.

    Sel, kiitos! Voisihan sitä jonkinlaisen kuvailun "normipäivästä" tänne joskus rustailla.

    VastaaPoista
  5. Niin, ja lisäys vielä jesselle: opiskelupaikkaa tai -alaa en valitettavasti kerro, mutta kolmannen asteen oppilaitoksessa olen.

    VastaaPoista
  6. Voi jessus mikä mielipide tuolla Sialla! Tuollaiset miehet saavat minut aivan raivon partaalle, että voikin olla ällötävä ja sovinistinen! Aargh, yritä olla välittämättä tuollaisista.

    VastaaPoista
  7. Sulle olis palkintoa mun blogissa kunhan palailet :)

    VastaaPoista
  8. Janna, seuraava postaukseni selittää! En ole kadonnut :)

    VastaaPoista