tiistai 7. joulukuuta 2010

tyhmistä asiakkaista ja hieman numeroja

No väsyttääkö edes? Eiliset itsenäisyyspäiväjuhlat venyivät hieman, ja jääkylmän yön (milloinkohan patterini alkaa toimia?) jälkeen on todella mukava herätä, vaikka se olisikin "vasta" kymmeneltä. Kohta pitäisi lähteä kaupungille maksamaan laskuja ja kauppoihin, kiinnostaa melkein yhtä paljon kuin typerien asiakkaiden kanssa asioiminen.

Miten vaikeata enemmän kuin yhteen kysymykseen kerralla vastaaminen voi olla? Hän kysyy, omistanko vaatekappaletta x. Minä sanon että omistan, ja kysyn kuinka pitkän ajan hän haluaa ja voisiko hän antaa puhelinnumeronsa jotta voin sitä kautta ottaa yhteyttä. Mitä hän vastaa? Että hyvä kun omistan vaatekappaleen x, sillä vaatekappaleen y tyyliset vaatteet eivät kiihota häntä. ... Siis. Miten vaikeaa voi elämä olla? Joskus tekee mieli huutaa näille ihmisille.

Huomenna kolme keikkaa: puolituntinen aamulla, puolenpäivän aikaan yksi jonka kestosta ei ole vielä tullut varmistusta, ja illemmalla yksi tunnin mittainen. Onneksi kaikki ovat minun kämpilleni tulossa, sillä tuossa lumipyryssä ei ihan kamalasti huvita lähteä minnekään hotelleille tallustamaan.

480-600€ pelkästä huomisesta. 13. päivä yksi keikka, 14. päivä yksi keikka, 20. päivä yksi keikka. Noiden lisäksi tulee varmaan myös pari satunnaista lisää, ja yksi mukavimmista vakioistani heittää varmaan pari "työmatkaa" kaupunkiini tässä joulukuun aikana. Joulukuun liksa yhteensä ehkä... 1400-2400€, riippuen kuinka pitkiä aikoja nuo haluavat.

Kymmenestä tunnista työtä kaksi ja puoli tuhatta euroa; yhtäkkiä ilotytön elämä onkin aika iloista.

2 kommenttia:

  1. ihan mielenkiintoista.. kelpaisi mullekin tuollainen rahasumma.
    ehkäpä joskus sitä kokeilee itsekin.
    mietityttää vaan tämän alan turvallisuus - tarvii varmaan hyvää ihmistuntemusta, ettei päästä vahingossa petiin raiskaajaa tms.

    VastaaPoista
  2. bellabambino: Sitä oppii yllättävän hyvin karsimaan jo s-postivaiheessa ne, jotka ovat epäilyttäviä. Turvallisuutta lisää myös se, että tapaa omassa asunnossa - asiakas tietää, että naapurit kuulevat heti jos huudan.

    VastaaPoista