torstai 9. joulukuuta 2010

sana ihana on

Jotta ei tarvitse koko ajan vilkuilla kelloa päin, laitan yleensä asiakkaan täällä ollessa pyörimään soittolistan, joka on tasan 25 min (puolen tunnin keikkoja varten), 55 min (tunnin keikkoja varten) tai 85 min (puolentoista tunnin keikkoja varten) pitkä, niin että sitten kun musiikki loppuu tiedän, että nyt on aika alkaa laittaa vaatteita päälle. Ja okei, onhan se kiva kun minulla on jotain kuunnteltavaa, voi meinaan käydä aika pitkäveteiseksi minulle etenkin noilla tunnin-puolentoista aikana.

Mutta niin, tämän kaiken pointti: Joskus tykkään laittaa päälle Disney-musiikkia ja katsoa, kuinka pahasti asiakkaat hämmentyvät! Tämänaamuinen mies hieman jäätyi, kun hänen pukiessa boksereita takaisin jalkaan alkoi kasarirockin seassa soida Hakuna Matata.

Ei elämän aina tarvitse niin kypsää ja aikuista olla. :)

Peruin yhden eilisistä keikoista koska tyyppi alkoi oikeasti ärsyttää ja ennen kaikkea epäilyttää minua. Muuten oli jees, eiliseltä tuli 420 ja tältä päivältä 420. Sääli, että suuri osa tuosta menee lahjoihin - joulukuu on kallista aikaa jos on suuri perhe ja paljon ystäviä.

2 kommenttia:

  1. Haha, voin niin kuvitella mitä ne miehet ajattelevat :D Mikäs tuossa yhdessä asiakkaassa sai epäilemään? :)

    VastaaPoista
  2. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiin kierrellen ja kaarrellen, ja ihan yleisellä tasolla vaikutti todella epämiellyttävältä. En halua ottaa minkäänlaisia riskejä, niin peruin.

    VastaaPoista