perjantai 12. marraskuuta 2010

voi v...

Ai että osaa vituttaa nyt. Sain äsken viestiä, että tämäniltainen asiakkaani ei pääsekään tulemaan - viidensadan euron keikka peruttu siis. Perkele.

Saisikohan sitä näinkin lyhyellä varoitusajalla jonkun keikan iltapäiväksi... Huomenna pitäisi käydä suhteellisen kalliilla kampaajareissulla, ja ei tuo minun säästöpossuni mikään pohjaton kaivo ole - tykkään ansaita rahaa, mutta vielä enemmän tykkään käyttää sitä. Olin laskenut sen verran tuon viidensadan varaan, että ensi viikolla ei olisi tarvinnut ottaa yhtäkään asiakasta. Joululahjojakin pitäisi alkaa miettiä, ja olisi kiva lähteä vielä tämän vuoden puolella käymään jossain...

Argh, tekee mieli heittää jotain seinään!

6 kommenttia:

  1. Heippa! Olen ajatellut tutustua vähän lähemmin tähän alaan..kerroit että aloitit keskustelemalla naisten kanssa..voisitko kertoa mikä foorumi tämä oli? itsekin haluaisin ehdottomasti jotain "apua" aloitukseen! En vain vissiin osaa etsiä hirveän hyvin mitään kun en ole vielä löytänyt mitään..
    ja kertoisitko vähän enemmän siitä miten valmistaudut työhön? mitä kannattaa ottaa huomioon?

    VastaaPoista
  2. LuxLiar, toki voin antaa vähän neuvoja :)

    Minulle tämä työ on henkisesti hyvin helppoa, mutta joillekin se ei ole, joten kannattaa oikeasti miettiä kovin tarkkaan ennen kuin aloittaa. Jos koet olevasi kykenevä tähän, niin siitä vaan surffailemaan! Sihteeriopiston foorumilla tosiaan itse tutustuin duuniin, ja tekstejä selatessa löytää nopeasti ne tytöt, ketkä ovat asiallisia ja auttavat mielellään.

    Yleisin toimintatapa on varmaan laittaa ilmoitus Seksitreffit-sivulle. Siellä ei saa maksullista seksiä tarjota, mutta rivien väliin asiansa kertominen on mahdollista. Älä laita "oikeata" sähköpostiasi, vaan luo erikseen työmaili, sillä vastauksia saattaa pelkästään ensimmäisen päivän aikana tulla sata.

    Suurin neuvo jonka osaan antaa on varmaan rahasta. Jos olet "normaalin" näköinen, suomalainen tyttö/nainen, niin älä missään nimessä hyväksy alle 100e/puolituntia. Sinulla on myös oikeus pyytää lisämaksua mistä tahansa. Aseta yksi hinta ja noudata sitä - aina tulee niitä, jotka yrittävät tinkiä, mutta kyse on sinun kehostasi, ja sinä määräät tasan tarkkaan, mitä sille tehdään. Sanot vaan, että hinnasta ei tingitä ja sillä selvä. Hoida

    Sinun ei tarvitse suostua pukeutumaan mitenkään erilaisesti (itse pyydän lisämaksun jos asiakas tahtoo jotain, mitä en normaalisti pitäisi päällä), sinun ei tarvitse suostua harrastamaan anaalia tai fetissejä joista et itse pidä.Sinun ei myöskään tarvitse antaa asiakkaan suudella sinua, hyväillä alapäästä tai nuolla - teette vain sitä, mitä sinä haluat tehdä. Sinä määräät KAIKEN. Nämä kannattaa kuitenkin mainita etukäteen, ettei tule mitään ikäviä yllätyksiä itse aktin aikana.

    Hommaa ehdottomasti erikseen prepaid-numero, jolla hoidat kaikki työasiat, äläkä anna numeroa ihan heti, vaan vasta kun olet varma että tämä on sellainen mies, kenet tahdot tavata. Jos teet töitä kotona, poistata sukunimesi ovestasi. Jos menet asiakkaan luokse hänen asuntoonsa, pyydä AINA koko osoite + puhelinnumero etukäteen, ei missään nimessä mitään tapaamisia kadunkulmilla. Kerro ainakin yhdelle luotettavalle ystävälle mitä teet, ja kerro hänelle aina minne menet, kenen kanssa ja milloin pitää huolestua jos sinusta ei kuulu mitään.

    Itse en "valmistaudu" mitenkään erityisesti. Sheivaan, laitan hiukset ja meikkaan, pistän kauniit alusvaatteet ja pukeudun normaalisti. Jos lähden pois kotoota, niin otan laukusta pois kaiken "turhan", jätän sinne vain bussikortin, kotiavaimet, puhelimen, kortsuja + liukuvoidetta ja henkkarit. Niin, ja laitan aina liukkaria ennen kuin näen asiakkaan, helpottaa asioita huomattavasti ja saa asiakkaan tuntemaan itsensä halutuksi.

    Tulipas romaanimittainen vastaus :D Jos mitään jäi hampaankoloon, niin kysy vaan pois, vastaan mielelläni.

    VastaaPoista
  3. Tossahan oli jo enemmän kuin hyvin vinkkejä, kiitos paljon!! Mukava kuulla kokemuksen perusteella mitä kannattaa ja mitä ei, tulee vähän varmuutta lisää päätökseen.
    Millä tavalla muuten varaudut esim pahoinpitelyyn tai muuhun tuollaiseen?? Entä onko sinulle koskaan sattunut mitään "kamalaa"?

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoista lukea tekstejäsi! Niin asiakastapaamisista kuin ilotytön työstä noin yleensäkin. :)

    VastaaPoista
  5. Hei mihin olet kadonnut? Ikävä juttujasi :(

    VastaaPoista
  6. LuxLiar, pakko myöntää etten ole sen kummemmin "varautunut". Jos ei muuten niin olen niin pienikokoinen tyttö etten mahtaisi mitään kenellekään. :P Minulla on kuitenkin hyvä turvaverkosto ja ystäväni tietävät mistä saada selville missä olen ollut ja kenen kanssa ja milloin, että jos jotain tapahtuisi niin tiedettäisiin, mistä etsiä. Mitään vähääkään pelottavaa ei kyllä ikinä ole tapahtunut.

    oceansoul, kiitos :)

    Janna, katosin hetkeksi mutta nyt olen taas palannut!

    VastaaPoista